» » Ανασκόπηση 1ης εβδομάδας 4ου Sports Camp

Ανασκόπηση 1ης εβδομάδας 4ου Sports Camp

4ο Αθλητικό Camp, γιατί το καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση!

 

Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες του Sport Camp έχουν ήδη μίας εβδομάδας λειτουργία.

Το καθημερινό πρόγραμμα για 4η συνεχόμενη χρονιά προσφέρει μια συνολική εμπειρία, για παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό. Το επιμελούνται πτυχιούχοι παιδαγωγοί και γυμναστές που έχουν εμπειρία στη διδασκαλία και στη διαχείριση ομάδων. Συντέθηκε ένα πρότυπο πρωινό πρόγραμμα, με χαμόγελο και διάθεση, στο οποίο κυριαρχούν ο αθλητισμός και το παιχνίδι.

Στόχος μας είναι τα όλοι οι συμμετέχοντες να διασκεδάσουν με απόλυτη ασφάλεια, να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας, συμμετέχοντας σε ποικιλία αθλημάτων και δραστηριοτήτων, ανάλογα την ηλικία τους.

Σκοπός μας είναι, μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι, να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν αθλήματα και δραστηριότητες που δεν είχαν πιθανόν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέχρι σήμερα και να ανακαλύψουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους νέες δεξιότητες και κλίσεις.

Το 4ο  camp έχει αρχίσει από τις 22 Ιουνίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 22 Ιουλίου 2016 ενώ υλοποιείται στο σύνολο του εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων  Ναυπλίου. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν την συμμετοχή τους σε μία έως και τέσσερις εβδομάδες και μπορούν να επεκτείνουν την συμμετοχή τους στο τέλος κάθε εβδομάδας για την επόμενη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένων ωριαίων μαθημάτων, του κυλιόμενου προγράμματος.

Αυτή την εβδομάδα τα παιδιά παρακολούθησαν επιπλέον μαθήματα Τοξοβολίας και προγραμματίστηκε εκδρομή στην Καραθώνα προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Ο πληθυσμός των παιδιών έχει καταμεριστεί σε 3 τμήματα.

Α΄ Σχολική ηλικία

Β’ Σχολική ηλικία

Γυμνάσιο

 

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

8:30 – 9:30  Ώρα προσέλευσης για όλα τα τμήματα
9:30 – 10:15 Ά Σχολική ηλικία
΄Β Σχολική ηλικία
Γυμνάσιο
Παιγνιώδεις Ασκήσεις
Μπάσκετ
Στίβος
Σ. Παιδάκη
Κ. Τοκατλίδης
Θ. Ντεβές
10:30 – 11:15 Ά Σχολική ηλικία
΄Β Σχολική ηλικία
Γυμνάσιο
Μουσικοκινητική Αγωγή
Στίβος
Μπάσκετ
Σ. Παιδάκη
Κ. Τοκατλίδης
Θ. Ντεβές
11:30 – 12:30 Όλα τα τμήματα Κολύμβηση για όλους Γ. Μητρόπαπας
Α. Μητρόπαπας
Σ. Μοστακοπούλου
12:30 – 13:30 Όλα τα τμήματα Καλλιτεχνικές δημιουργίες Μ. Μπακάλη

Τηλ επικοινωνίας: 6936958902 – 6942236748