Νεότερα από το 3o Sport Camp!
» » Νεότερα από το 3o Sport Camp!

Νεότερα από το 3o Sport Camp!

posted in: Νέα | 0

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΕΣ 2015

 

To Sport Camp 2015, την 3η εβδομάδα λειτουργίας του, πραγματοποίησε εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες με στόχο την εξασφάλιση ενός ιδανικού και πλούσιου περιβάλλοντος ερεθισμάτων για την κατάκτηση δεξιοτήτων.

Τα παιδιά έχουν ένα δικό τους μοναδικό τρόπο και μια ιδιαίτερη ικανότητα να επεξεργάζονται πληροφορίες και όπως αναφέρουν οι αναπτυξιολόγοι… Οι νέες παραστάσεις και γενικά η εξερεύνηση καινούργιων πραγμάτων κυριολεκτικά συναρπάζουν.

Με βάση αυτή την αρχή πραγματοποιήθηκε:

1. Την Δευτέρα 6 Ιουλίου τα παιδιά του camp κάρφωσαν τα βέλη στους στόχους που είχε μεταφέρει στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. ο σύλλογος τοξοβολίας Α.Ο. Μέρμπακα. Ο προπονητής Θανάσης Μπέλλος συνοδευόμενος από το σύσσωμο διοικητικό συμβούλιο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια, εξήγησε τα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά, υποστήριξε με υπομονή το τόξο και στα πιο μικρά χέρια. και ανάλογα την ηλικία διαβάθμιζε την απόσταση ρίψης για είναι η πρώτη επαφή των παιδιών πετυχημένη Από όλη την παρουσία και την ευγένεια του συλλόγου της τοξοβολίας ήταν εμφανές ότι το άθλημα απαιτεί τον έλεγχο της σωματικής κίνηση, καθώς και μία πνευματική καθαρότητα.

2. Την Πέμπτη 9 Ιουλίου τα παιδιά γυμνασίου συμμετείχαν σε δρόμο αντοχής Αρβανιτιά Καραθώνα και επιστροφή με την καθοδήγηση του καθηγητή στίβου κ. Θοδωρή Ντεβέ. Τα μικρότερα περπάτησαν την διαδρομή « Γύρο της Αρβανιτιάς».

3. Την Παρασκευή 10 Ιουλίου το camp πήγε θάλασσα. Το παιχνίδι στη θάλασσα ικανοποιεί την ανάγκη του παιδιού για ελεύθερη δράση. Εκτός, όμως, από την ψυχαγωγία, έχει και γενικότερα βιολογικό όφελος, γιατί ικανοποιεί την ανάγκη του για κίνηση, περιπέτεια, πειραματισμό, εκτόνωση και εξερεύνηση. Το φρούτο, το σπιτικό κέικ και ο χυμός γίνανε ανάρπαστα αφήνοντας το «υπονοούμενο» της σωστής διατροφής.

To Sports Camp θα συνεχιστεί έως και 17/7

Τηλ επικοινωνίας:6936958902/ 6942236740