» » 4ο SPORT CAMP Ναυπλίου

4ο SPORT CAMP Ναυπλίου

Από 22/6 έως και 22/7 για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας

 

Tο καλοκαίρι ξεκινά και το 4ο SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία, συνέπεια και γνώση υποδέχεται τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες.

Το SPORT CAMP Ναυπλίου αποτελούν εκπαιδευτές & εμψυχωτές με κατάρτιση, εμπειρία και σεβασμό στη ψυχολογία των παιδιών και είναι μία προσπάθεια συνεργαζόμενων αθλητικών σωματείων της πόλης.

Σε ένα περιβάλλον οικείο, αθλητικό και φιλόξενο στο ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και στο κολυμβητήριο, τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και παράλληλα θα ικανοποιήσουν την αστείρευτη ανάγκη τους για παιχνίδι και επικοινωνία με συνομήλικους.

Η άσκηση, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά, τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών, όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβηση,τοξοβολία, δημιουργική απασχόληση (θέατρο, κατασκευές, ζωγραφική). Επίσης έχουν σχεδιαστεί μικρές πεζοπορίες, εκδρομές για μπάνιο στην Καραθώνα και προβολή ταινίας.

Summer_Camp_afisa

 

 

 

 

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από 22/6 έως και 22/7.

Το SPORT CAMP είναι μια συνεργασία του συλλόγου στίβου «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000», του τμήματος μπάσκετ «ΔΟΞΑ» Ναυπλίου – Αγίου Αδριανού και των κολυμβητικών συλλόγων «ΝΗΡΗΙΔΕΣ» και «Ν.Ο.Ν».

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά στο ΔΑΚ Ναυπλίου, εκτός σαββατοκύριακου και Τετάρτης πρωινές ώρες (9-12.30) ή (9-13.30)

Πιο συγκεκριμένα, στόχος της αθλητικής περιόδου είναι:

  • εκμάθηση καλαθοσφαίρισης (διάρκεια 1ώρα)
  • εκμάθηση κολύμβησης (διάρκεια 1ώρα)
  • εκμάθηση αθλημάτων στίβου (διάρκεια 1 ώρα)
  • απόκτηση θετικής εμπειρίας και ανάπτυξη κοινωνικότητας μέσα από παιδαγωγικά παιχνίδια.
  • συμμετοχή σε εναλλακτικές δραστηριότητες (πεζοπορία, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, μπάνιο στη Καραθώνα, προβολή ταινίας, παιδαγωγικό παιχνίδι)
    δημιουργική απασχόληση (διάρκεια 1 ώρα)

Πρώτη ζώνη: Προσέλευση 8.45 και αποχώρηση 12.30
(Κόστος συμμετοχής 80 ευρω και τα αδέρφια 70 ευρω)

Δεύτερη ζώνη: Προσέλευση 8.45 και αποχώρηση 13.30
(Κόστος συμμετοχής 100 ευρω και αδέρφια 90 ευρω)

Εβδομαδιαία συμμετοχή 25 ευρω το παιδί

Τηλ επικοινωνίας: 6936958902/ 6942236740