Δύναμη «να σηκώσουμε το μπάσκετ λίγο ψηλότερα»

Όραμα «να δίνουμε παραπάνω από αυτά που μπορούμε»

Ξεκίνημα «διαχρονικής αθλητικής φιλίας»

Αξία «Η νίκη δείχνει τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος, η ήττα τι αξίζει »

 

Οι αθλητές/τριες της ακαδημίας «Δόξας» ακολουθούν ένα στοχευμένο προπονητικό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης, με καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας ανάλογους με τις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας.

Οι προπονητές έχουν στόχο να μυήσουν τα παιδιά στον αθλητισμό και τα ιδεώδη του αλλά και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Μέσα από την καθημερινή επαφή με τους προπονητές αλλά και τους συνομήλικους, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν αξίες όπως η πειθαρχία, η ομαδικότητα, η συνεργασία και το ευ αγωνίζεσθαι. Η μακρόχρονη φιλία μεταξύ των παιδιών είναι η σπουδαιότερη κοινωνική αρετή που καλλιεργείται αδιάκοπα από όλους τους εμπλεκόμενους.

Βασικό μέλημα της ακαδημίας είναι τα παιδιά να συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, σε τουρνουά και σε φιλικούς αγώνες που θα αποτελέσουν χώρους εφαρμογής όσων μαθαίνουν αλλά και θα τους δώσουν εξαιρετικές εμπειρίες συναισθηματικής διαχείρισης.

Τέλος επειδή η ψυχαγωγία των παιδιών είναι το κυρίαρχο στοιχείο σε όλες τις δραστηριότητες, η νίκη και η ήττα δεν είναι αυτοσκοπός αλλά εκπαιδευτικά εργαλεία.

Πάνω από όλα το τμήμα μπάσκετ «ΔΟΞΑ» του Αθλητικού Συλλόγου Π. Σ. Δόξα Αγ. Ανδριανού. είναι μια ομάδα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Μία οικογένεια που η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η αδιάκοπη συνεργασία και η επιθυμία να δώσει ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό ενώνει αθλητές, παιδιά, γονείς, συγγενείς, φίλους, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση. 

 

Τα τμήματα των ακαδημιών απαρτίζουν οι ομάδες μίνι - παμπαίδων - παίδων - εφήβων καθώς και ακαδημία κοριτσιών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στα τμήματα μας καλέστε μας στα τηλέφωνα 6936958902, 6936958913.

 

Κατά τις σεζόν 2015 - 2016 και 2016 - 2017 τα τμήματα Παμπαίδων και Παίδων αντίστοιχα, κέρδισαν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΚ, ολοκληρώνοντας μάλιστα την πορεία τους αήττητα και απέδειξαν και επίσημα πως η δουλειά που γίνεται στον οργανισμό της ΔΟΞΑΣ είναι υψηλού επιπέδου!