Η πιο όμορφη βραδιά της ΔΟΞΑΣ, δεν ήταν της ΔΟΞΑΣ
» » Η πιο όμορφη βραδιά της ΔΟΞΑΣ, δεν ήταν της ΔΟΞΑΣ

Η πιο όμορφη βραδιά της ΔΟΞΑΣ, δεν ήταν της ΔΟΞΑΣ

Φιλανθρωπικός αγώνας «Από Καρδιάς» φοιτητών.

 

Αυτό που συνέβη την Κυριακή από τις 17:00 και μετά στο ΔΑΚ Ναυπλίου μπορεί να χαρακτηριστεί μονάχα ως κάτι το αξέχαστο. H ΔΟΞΑ μπορεί να ήταν η οικοδέσποινα, μπορεί να συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια, όμως όλο το βράδυ άνηκε στα νιάτα και στο σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας.

Φιλανθρωπία σημαίνει “αγάπη του ανθρώπου”, σημαίνει ανάπτυξη και ενίσχυση της σχέσης μεταξύ αυτού που την έχει ανάγκη και όλων εμάς που μπορούμε να την προσφέρουμε. Τα νεαρότερα τμήματα της ΔΟΞΑΣ, αρκετοί φοιτητές που κατάγονται από το Ναύπλιο και φυσικά όλος ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο παρέα με τα άτομα με ειδικές ανάγκες απέδειξαν πως στην ζωή μετράνε περισσότερο αυτά που δίνουμε παρά αυτά που παίρνουμε.

Η πιο όμορφη βραδιά της ΔΟΞΑΣ, δεν ήταν της ΔΟΞΑΣ κι αυτό διότι η φιλανθρωπία που γίνεται με τυμπανοκρουσίες, αποτελεί πρόκληση στην ευπρέπεια. Πρωταγωνιστής δεν ήταν η ομάδα αλλά όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Ναυπλίου μιας και απέδειξαν πως οι βασικές αρχές του αθλητισμού επηρεάζουν ακόμη και την ίδια την κοινωνία.

 

 

Επίσημη ανακοίνωση ΔΟΞΑΣ:

To Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές του Συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους 26 φοιτητές που συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό αγώνα «από καρδιάς», τους χορηγούς, τους γονείς και τα παιδιά της μικρής ηλικίας των ακαδημιών και την αθρόα συμμετοχή του κόσμου.

Η συγκινητική παρουσία όλων και ο ιδιαίτερος συμβολισμός του αγώνα ήταν το αποτέλεσμα ενός κατάμεστου γηπέδου, με κορυφαίες στιγμές την παρουσίαση των φοιτητών – πολιτών της πόλης μας και την συμμετοχή στα σουτ των νεαρών ατόμων του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας στο ημίχρονο.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η ανταπόκριση των φοιτητών που επιθυμούσαν να παίξουν ήταν πέρα από κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να μείνουν εκτός αγώνα, γεγονός που μας κάνει να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη και να υποσχεθούμε μία μελλοντική διοργάνωση και με τη συμμετοχή τους.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με την ελπίδα ότι ο αθλητισμός και η μόρφωση θα συνεχίζουν να κτίζουν πολίτες με παιδεία που αντανάκλαση αυτής θα είναι Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.

 

Στον αγώνα συμμετείχαν οι παρακάτω φοιτητές πρώην και νυν μπασκετμπολίστες:

Αυγουστόπουλος Γιώργος (Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας  Διοίκησης Εθνικού Καποδισριακου)Αθανασόπουλος Σωκράτης (Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Πανεπιστήμιο Πατρών), Γουργουλιός Βασίλης (Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Μετσόβιο Αθηνών), Ευδοκίου Χρήστος (Οικονομικό Νομικής Καποδιστριακό Αθηνών), Ζημπίδης Τάσος (Μηχανικών Πληροφοριακών  και Επικοινωνιακών Συστημάτων Πανεπιστήμιο Σάμου), Κακκαβας Γιάννης (Τ.Ε.Ι. Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας), Κανέλλης Νίκος (Πολιτικών μηχανικών Τ.Ε.I. Πάτρας), Καλκούνος Πέτρος (Σχολή Πλοιάρχων Πάτρας), Κεφάλας Ηλίας (Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Τρίπολης), Κυρίος Γιώργος (Θεολογία Αθηνών), Λεβέντης Θανάσης (Πληροφορική και Τηλεπικοινωνιών Αθηνών), Μπούρης Ανδριανός (Μηχανολόγων Και Μηχανικών Αεροναυπηγών Πανεπιστήμιο Πατρών), Παπαβασιλείου Βασίλης (ΤΕΙ Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης), Παλλαντζάς Δημήτρης (Εφαρμοσμένων  Πανεπιστήμιο Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών  Αθήνας), Προκοπίου Σωτήρης (ΤΕΙ Πειραιά Πολιτικών Μηχανικών), Προκοπίου Στέλιος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Μετσόβιο), Παλλαδινός Αναστάσης (ΤEI Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας), Ρέππας Νίκος (ΤΕΙ Πειραιά Πολιτικών Μηχανικών), Σέρφας Βασίλης (Μαθηματικό Αθηνών), Σέρφας Γιώργος (Ιστορικό Αρχαιολογικό Αθηνών), Τζιάβας Γιώργος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Πάτρας), Τοκατλίδης Θοδωρής (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Βόλου), Τούμπας Παναγιώτης (Νομική Πανεπιστημίου Λευκωσίας), Χαΐδας Παναγιώτης (Χρηματοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής)