» » Με μια νίκη και μια ήττα συνεχίζει στα μπαράζ το Ανδρικό

Με μια νίκη και μια ήττα συνεχίζει στα μπαράζ το Ανδρικό

posted in: Νέα | 0

Νίκη απέναντι στο Κοκκώνι, ήττα στο Λυγουριό 

 

Στην τελική ευθεία των μπαράζ αγώνων ανόδου έχει μπει το Ανδρικό και ακόμα κι αν στα τελευταία ματς παρατάχθηκε με ελλείψεις, έδειξε χαρακτήρα.

Πριν μία εβδομάδα περίπου, η ΔΟΞΑ ταξίδεψε στο Λυγουριό, σε μια σκληρή έδρα. Η τοπική ομάδα κατάφερε να προσαρμόσει το παιχνίδι στα μέτρα της κάνοντας το ορισμένες φορές να φαντάζει με πάλη και όχι με μπάσκετ. Οι παίχτες μας ήταν άστοχοι και υπέπεσαν σε αρκετά τραγικά λάθη. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και αν η ομάδα δεν κατάφερε να φύγει με την εκτός έδρας νίκη, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως όσοι αγωνίστηκαν κατέβαλαν μια σημαντική προσπάθεια. Τελικό σκορ: 56 – 52

Την Κυριακή που μας πέρασε η ΔΟΞΑ υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Ναυπλίου το πρωτοπόρο και αήττητο στα μπαράζ Κοκκώνι. Κάνοντας ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, παίζοντας στο γρήγορο ρυθμό που λατρεύει και φτάνοντας την διαφορά στους 20+ πόντους από νωρίς, το Ανδρικό έδειξε πως δεν θα έχανε με τίποτα αυτό τον αγώνα. Ο αντίπαλος από την αρχή μέχρι τη λήξη του ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ και απείλησε αισθητά μονάχα στο τέλος όταν πίεσε σε όλο το γήπεδο και η κούραση της ομάδας έφερε στην επιφάνεια κάποιες στιγμές ασυνεννοησίας. Θέληση, ευστοχία, σωστά τρεξίματα και αυτοματισμοί λοιπόν, με τον πίνακα να γράφει το τελικό σκορ 75 – 71. Αγωνίστηκαν: Μπαλασκας Σ 27(2), Μιχοπουλος Μ 13(3,) Βλασερος Σ 17(2), Στεργιου Σ 6, Νταφλος Μ 2, Κατσουρης Π 6, Αυγουστόπουλος Ν 5(1), Μιχόπουλος Κ.

 

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες-Ήττες
Κοκκώνι 20 11 9-2
ΔΟΞΑ 20 12 8-4
Βέλο 19 11 8-3
Αργολικός 18 11 7-4
Λεωνίδιο 16 11 5-6
Λυγουριό 15 10 5-5
Αριστέας 14 11 3-8
Χιλιομόδι 0 0 0

 

*Το Χιλιομόδι έχει μηδενιστεί. Στην Βαθμολογία προσμετρούνται 2 νίκες σε κάθε ομάδα απέναντι του.