» » Εφηβικό και Παιδικό παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού μπάσκετ!

Εφηβικό και Παιδικό παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού μπάσκετ!

posted in: Νέα | 0

204 πόντους σύνολο από τα 2 τμήματα!

 

Δεν είναι κρυφό πως την φετινή χρονιά περιμένουμε πολλά από τα τμήματα υποδομής της ΔΟΞΑΣ. Μια συγκεκριμένη φουρνιά αθλητών πρωταγωνίστησε πέρυσι στο πρωτάθλημα Παμπαίδων, έτσι είναι λογικό να αναμένουμε από αυτούς ανάλογη πορεία μιας και όσο περνά ο καιρός εξελίσσονται και γίνονται καλύτεροι.

Η αρχή λοιπόν για τις ακαδημίες της ΔΟΞΑΣ μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακή.

Πριν μιάμιση βδομάδα το Εφηβικό μπορεί να δυσκολεύτηκε μέσα στο Άργος και εν τέλει να επικράτησε με 52 – 70 σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όμως την επόμενη αγωνιστική έκανε επίδειξη δύναμης συντρίβοντας τον Ατρέα με 103 – 49 στο ΔΑΚ Ναυπλίου. Πραγματικά δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο τομέα στον οποίο η ομάδα να υστέρησε!
Μιχοπουλος Μ. 30 (4), Στεργιου Σ. 20, Μιχοπουλος Κ. 10, Σαρηγιαννης Γ. 10, Γιαννοπουλος Π. 13, Κεφαλας Κ. 5, Κεφαλας Η. 4, Ναουμ Α. 2, Κακουριωτης Α. 9

Την Κυριακή που μας πέρασε, μια μέρα μετά την νίκη του Εφηβικού, είδαμε τον πίνακα του σκορ να γράφει πάλι 100+ πόντους και υπεύθυνο ήταν το Παιδικό. Οι παίδες απέναντι στον Έσπερο στο Άργος βρίσκονταν σε τρομερή μέρα όσον αφορά τα επιθετικά τους καθήκοντα και πέρασαν με στυλ και άνεση από την έδρα του αντιπάλου. Τελικό σκορ 77 – 101.
Μιχοπουλος Κ. 35 (8/8), Στεργιου Σ. 30, Γιαννοπουλος Π. 17, Ευστρατιου Ν. 9, Ντεβες Δ. 4, Νταφλος Μ. 5, Γιαννοπουλος Λ. 1

Επισημάνουμε πως από το πρωτάθλημα του Παιδικού αποσύρθηκαν οι ομάδες Ναυπλιο 2010 και Πήγασος. Ο επόμενος αγώνας των τμημάτων μας είναι το Σάββατο 8/10 εκεί που το Εφηβικό αντιμετωπίζει το Ναυπλιο 2010 σε ένα ματς που όλα δείχνουν πως θα είναι ντέρμπι.