Δυσάρεστα νέα για το Εφηβικό, ξεκινάει την επόμενη φάση το παίδικό
» » Δυσάρεστα νέα για το Εφηβικό, ξεκινάει την επόμενη φάση το παίδικό

Δυσάρεστα νέα για το Εφηβικό, ξεκινάει την επόμενη φάση το παίδικό

Ενημέρωση για τα τελευταία αλλά και τα προσεχές δρώμενα της ομάδας.

 

Η ηθική είναι μια έννοια ρητά συνδεδεμένη με τον αθλητισμό, παρόλα αυτά στις μέρες μας παραβλέπεται ή υιοθετείται μονάχα όταν παρουσιάζεται προσωπικό όφελος… Ποιος ο λόγος αναφοράς όλων αυτών όμως; Η πορεία του νεοσύστατου τμήματος του Εφηβικού μας γέμισε όμορφα συναισθήματα, από την άλλη η πρόωρη λήξη της άφησε μια πικρή γεύση. Η οριστική απόφαση της ΕΣΚΑΚ (για τον λανθασμένο μηδενισμό της ομάδας) δεν αφήνει τους Έφηβους να συνεχίσουν στην επόμενη φάση παρόλο του ότι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους αήττητοι. Η ΔΟΞΑ είναι μια ομάδα που σέβεται του κανονισμούς, εντούτοις πιστεύει στα ιδεώδη του “Ευ Αγωνίζεσθαι” (ανεξαρτήτου συμφέροντος) και εύχεται οι μελλοντικές αντιδράσεις τόσο της Ένωσης Σωματείων όσο και των ομάδων της να είναι σοφότερες.

Στα άλλα νέα, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Β φάσης του Παιδικού. Η ΔΟΞΑ θα αντιμετώπισει τις ομάδες: Κορωνίς, Ξυλόκαστρο, Άρατος, ΚΑΟΚ και Ερμιόνη. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/12 στη 13:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου απέναντί στον ΚΑΟΚ. Οι παίδες πέρασαν στην επόμενη φάση έχοντας μονάχα μια ήττα.

Την Κυριακή στις 18:00 η ΔΟΞΑ θα βρίσκεται πάλι στο ΔΑΚ Ναυπλίου, αυτή την φορά όμως ως διοργανώτρια του Χριστουγεννιάτικου αγώνα “ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ” φοιτητών, ενός αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού σε συνεργασία με τον σύλλογο Αργολίδας Α.Μ.Ε.Α. Η παρουσία σας σίγουρα θα χαρίσει πολλά χαμόγελα.

Τέλος θα πρέπει να ειπωθεί πως όλα τα τμήματα των ακαδημιών πλην του παιδικού σταματούν τις προπονήσεις λόγω διακοπών και επανέρχονται στις “επάλξεις” την Παρασκευή 8/1/2016. Όσο για το ανδρικό, που την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ερμή παρά την αναιμική του εμφάνιση νίκησε με 68 – 57… το προσεχές Σαββατοκύριακο ακολουθεί εορταστική ανάπαυλα. Στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκαν: Στεργίου 2, Μιχόπουλος Κ, Μιχόπουλος Μ 12, Σαρήγιαννης 1, Μπαλάσκας 21(1), Αυγουστόπουλος 10(2), Βλασερός 9, Νενεκούμης 5(1), Κατσούρης Κ 6, Κατσούρης Π 2