Κυριάρχησαν Εφηβικό & Παιδικό στο Άστρος, αγγαρεία για το Ανδρικό
» » Κυριάρχησαν Εφηβικό & Παιδικό στο Άστρος, αγγαρεία για το Ανδρικό

Κυριάρχησαν Εφηβικό & Παιδικό στο Άστρος, αγγαρεία για το Ανδρικό

posted in: Νέα | 0

Ανασκόπηση αγωνιστικού διημέρου 24 – 25 / 10

 

Γεμάτο και με πολλές ιδιαιτερότητες ήταν το πρόγραμμα για τα τμήματα της ΔΟΞΑΣ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Το Σάββατο στις 17:00 το Ανδρικό τμήμα, με πολλές απουσίες στην σύνθεση του (χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία), αντιμετώπισε τον Αρχιμίδη Ασίνης και παρουσίασε συνολικά μια αρκετά κακή εικόνα. Η ομάδα μπορεί να έφθασε στην νίκη με 63 – 47 όμως εάν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα και η επίθεση της εμφάνισε αδικαιολόγητα προβλήματα. Νωθρότητα και καθόλου ενέργεια λοιπόν με διασωθέντες τους: Μπαλάσκας Σ. 20, Μιχόπουλος Μ. 14, Βλασερός 10. Αγωνίστηκαν επίσης: Στεργίου 2, Χατζάκος, Μιχόπουλος Κ. 2, Μαραγκός 2, Σαρίγιαννης, Δωροβίνης 5, Κατσούρης Π. 4, Ευδοκίου 4, Μαλεβίτης.

Την Κυριακή το πρωί Παιδικό και Εφηβικό ταξίδεψαν στο Άστρος για να δώσουν δύο back to back αγώνες στις 12:00 και 14:00 με το κάθε αντίστοιχο τμήμα του Πήγασου. Εν αρχή οι παίδες βρήκαν αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο μιας και στο δεύτερο κατάφεραν με ευκολία να καθαρίσουν το ματς φτάνοντας στη νίκη με 59 – 83. Κοτινης, Μιχόπουλος 11, Κακουριωτης 10, Ντεβές 6, Στεργίου 30(4), Νταφλος, Γκολέμης, Σαρήγιαννης 14(1), Μαραγκός 4, Ευστρατίου, Δρούζας 10

Οι Έφηβοι από την άλλη δεν είχαν κανένα πρόβλημα και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν το αφεντικό του αγώνα σε σημείο μάλιστα που η ομάδα είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και αρκετοί παίχτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Τελικό σκορ 59 – 75Κεφαλας 10(2), Μιχόπουλος Κ. 4, Καγκουριοτης 6, Ντεβης, Στεργίου 11, Μαλαρι 3, Μιχόπουλος Μ 20 (1), Σαρήγιαννης 3, Ευστρατίου, Ναουμ 2, Μαραγκός 7(1), Τζιωρτζόπουλος 11(1).

Μόνο νίκες έχουν τα τμήματα Παιδικού & Εφηβικού μέχρι στιγμής που δείχνουν να βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση!