» » Πάνε τελικό οι Παμπαίδες

Πάνε τελικό οι Παμπαίδες

posted in: Νέα | 0

Κυριακή 22 Μαΐου στο Λέχαιο απέναντι στο Λουτράκι

Για το τμήμα Παμπαίδων δεν έχουμε μιλήσει πολύ. Ο λόγος πιθανότατα να πηγάζει από την μικρή διάρκεια του πρωταθλήματος του. Εντούτοις η πορεία των πιτσιρικάδων μόνο αμελητέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Την ομάδα Παμπαίδων απαρτίζουν γεννηθέντες από 2001 και ύστερα. Η ΔΟΞΑ στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε σε διπλούς αγώνες Αριστέα και Έσπερο τερματίζοντας πρώτη στην κατάταξη με μία ήττα. Στην συνέχεια για την διεκδίκηση την πρώτης θέσης του ομίλου Αργολίδας – Κυνουρίας έπαιξε απέναντι στο Άστρος νικώντας το εκτός με διαφορά 13 πόντων, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι η αντίπαλη ομάδα δεν παρουσιάστηκε.

Την Κυριακή 22 Μαΐου λοιπόν, και ώρα 19:00, η ΔΟΞΑ θα ταξιδέψει στο Λέχαιο για να παίξει ενάντια στο Λουτράκι και να διεκδικήσει σε έναν μονό αγώνα τον τίτλο του Πρωταθλητή ΕΣΚΑΚ (Αργολίδας & Κορινθίας).

Αυτός είναι ο πρώτος τελικός των τμημάτων υποδομής της ΔΟΞΑΣ από την στιγμή της νέας σύστασης τους, η οποία χρονολογείται περίπου ενάμιση χρόνο πίσω. Αυτό είναι μόνο η αρχή, μιας και η δουλειά που γίνεται στα τμήματα ακαδημιών είναι υψηλού επιπέδου και σίγουρα στο μέλλον θα αποφέρει κι άλλες διακρίσεις.