» » Περηφάνια, χαρά και πολλές εμπειρίες

Περηφάνια, χαρά και πολλές εμπειρίες

Ανασκόπηση προκριματικών Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων

 

Με ένα μπασκετικό τριήμερο στο υψηλότερο επίπεδο έκλεισε η χρονιά για το τμήμα Παιδικού της ΔΟΞΑΣ.

Από τις 21 – 24/4 οι Παίδες βρέθηκαν στην Πρέβεζα για να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους τελικούς Πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου αντιμετώπισαν ομάδες από Νικόπολη, Καλαμάτα και Πάτρα και εν τέλει τερμάτισαν τρίτοι.

*Πρώτος τερμάτισε ο Προμηθέας Πάτρας, δεύτερη η Νικόπολη και τέταρτη η Καλαμάτα.

**Ο Στέφανος Στεργίου (ΔΟΞΑ) μαζί με τον Σουλιώτη Γιώργο (Νικόπολη) αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης με 54 πόντους.


ΔΟΞΑ – Νικόπολη Πρέβεζας (58 – 69)

Η ΔΟΞΑ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις μουδιασμένα. Άγχος και έλλειψη συγκέντρωσης σε άμυνα αλλά και επίθεση οδήγησαν την ομάδα σε μια ήττα που υπό διαφορετικές συνθήκες σίγουρα θα είχε αποτραπεί.

Στεργίου(25), Μιχόπουλος, Φλίνος, Ντεβες(2), Δρακούλης, Σιδέρης(5), Ντάφλος(8), Γιαννόπουλος Π.(7), Γιαννόπουλος Λ., Ευστρατίου, Παπαμιχαήλ Γ.(11), Κοτίνης.

 

ΔΟΞΑ – Καλαμάτα (52-32)

Με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, κυρίως από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, παίζοντας τρομερή άμυνα, οι Παίδες καθάρισαν πολύ εύκολα την υπόθεση νίκης στο δεύτερο παιχνίδι.

Μιχόπουλος Κ.(13), Στεργίου Σ.(7) , Γιαννόπουλος Π.(2), Γιαννόπουλος Λ.(2), Ευστρατίου Ν. (11), Ντάφλος Μ.(12), Ντεβές Δ., Παπαμιχαήλ Γ.(5), Σιδέρης Τ., Κοτίνης Ν., Δρακούλης Χ., Φλίνος Θ.

 

ΔΟΞΑ – Προμηθέας Πατρών (50-67)

Ματς τελικός μιας και ο νικητής πέρασε στην τελική φάση των έξι κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα. Το σκορ δεν δείχνει όλη την αλήθεια μιας και ο Προμηθέας μπορεί να είναι μια εξαιρετική ομάδα όμως το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι. Η ΔΟΞΑ έπαιξε με αποφασιστικότητα και ομαδικότητα όμως λύγισε μπροστά στο πολύ καλό ποσοστό τριπόντων του αντιπάλου.

Μιχόπουλος Κ.(3), Στεργίου Σ.(22) , Γιαννόπουλος Π.(4), Γιαννόπουλος Λ.(2), Ευστρατίου Ν., Ντάφλος Μ.(13) , Ντεβές Δ. , Παπαμιχαήλ Γ.(5) , Σιδέρης Τ.(1) , Κοτίνης Ν., Δρακούλης Χ., Φλίνος Θ.


Εν κατακλείδι, άκρως επιτυχημένη κρίνεται η προσπάθεια των παιχτών του Κώστα Τοκατλίδη που επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες και ολοκλήρωσαν μια ιδιαίτερα διακεκριμένη σεζόν για αυτούς.

Η ΔΟΞΑ νιώθει υπέρμετρη ικανοποίηση, είναι περήφανη που έχει στην οικογένεια της αυτά τα παιδιά και τους εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον!