Περιμένει τα μπαράζ το Ανδρικό, άξιζε περισσότερα το Παιδικό
» » Περιμένει τα μπαράζ το Ανδρικό, άξιζε περισσότερα το Παιδικό

Περιμένει τα μπαράζ το Ανδρικό, άξιζε περισσότερα το Παιδικό

posted in: Νέα | 0

Ανασκόπηση αγωνιστικού διημέρου 30 – 31 / 1

 

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε ένα παράδοξο τέλος για το Ανδρικό. Η ΔΟΞΑ το Σάββατο ταξίδεψε στο Άστρος για να αντιμετωπίσει τον Τυρό σε έναν αγώνα που τελικά δεν ολοκληρώθηκε. Η αποστολή της ομάδας είχε έντονο νεανικό χρώμα και τις 2,5 περιόδους που αγωνίστηκε έπαιξε ωραίο και γρήγορο μπάσκετ ανοίγοντας αρκετά την διαφορά στο σκορ. Δυστυχώς όμως, στα μέσα της τρίτης περιόδου, μετά από ένα έντονο διαπληκτισμό μεταξύ του διαιτητή και της αντίπαλης ομάδας, το ματς διακόπηκε και καταχωρήθηκε υπέρ της ΔΟΞΑΣ.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ρίχνει αυλαία επίσημα στις 7 του μηνός, σε μια αγωνιστική που η ΔΟΞΑ έχει ρεπό. Η ομάδα έχει εξασφαλίσει την θέση της στα μπαράζ ανόδου από τα οποία θα ξεκινήσει με 4 νίκες και 2 ήττες. Υπενθυμίζουμε πως στην βαθμολογία προσμετρούνται μονάχα τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που προχωρούν στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα των μπαράζ αγώνων θα οριστεί μετά την ολοκλήρωση των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΚ.

Από τη άλλη, την Κυριακή το βράδυ στο ΔΑΚ Ναυπλίου, παρακολουθήσαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Το Παιδικό τμήμα της ΔΟΞΑΣ υποδέχτηκε το Ξυλόκαστρο. Η ομάδα μπορεί να μπήκε μουδιασμένα στο ματς μην έχοντας καλά πατήματα και χάνοντας πολλές βολές, παρ’ όλα αυτά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Από εκεί πέρα μέχρι την τέταρτη περίοδο παίζοντας καλή άμυνα και όντας αποτελεσματική στην επίθεση βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά το απίστευτο κρεσέντο τριπόντων του αντιπάλου συνεχίστηκε (συνολικά 17 εύστοχα), η ΔΟΞΑ δεν μπόρεσε να απαντήσει και γνώρισε την τρίτη της ήττα στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με 77 – 83. Σκόραραν: Μιχόπουλος Κ 9(2), Στεργίου Σ 22, Μαραγκος Π 24, Ντάφλος Μ 15, Σαρήγιαννης Γ 5(1), Σιδέρης Τ 2.