» » Στην κορυφή οι Παμπαίδες

Στην κορυφή οι Παμπαίδες

posted in: Νέα | 0

Η ΔΟΞΑ νίκησε το Λουτράκι σε ένα συναρπαστικό τελικό

Ο πρώτος τελικός των τμημάτων υποδομής της ΔΟΞΑΣ φάνταζε σαν ένα δυνατό εκτός έδρας ντέρμπι. Οι Παμπαίδες ταξίδεψαν στο Λέχαιο για να αντιμετωπίσουν το Λουτράκι κάτι το όποιο φάνταζε λες και ο αντίπαλος έπαιζε στην έδρα του αν αναλογιστούμε τις χιλιομετρικές αποστάσεις των δυο ομάδων από την τοποθεσία του τελικού.

Το Λουτράκι είναι ένας ισάξιος, δυνατός αντίπαλος, και αυτό το αποδεικνύει η έκβαση του σκορ. Και οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα, το ματς ήταν απολαυστικό και ακόμα και αν κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να δηλώσουμε πως η διαιτησία ήταν εχθρική η ΔΟΞΑ δεν το έβαλε κάτω.

Οι Παμπαίδες μπορεί να είχαν πολλά προβλήματα μέσα στο ζωγραφιστό, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στα ριμπάουντ, παρ’ όλα αυτά τα πήγαν περίφημα σε αρκετούς άλλους τομείς. Πιο συγκεκριμένα όταν έπρεπε να χτυπήσουν στην ταχύτητα το έκαναν με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Εν τέλει, όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τις ύστατες επιθέσεις να παίζουν καθοριστικό ρόλο και τους παίχτες μας να παρουσιάζονται πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι.

Με τελικό σκορ 68 – 69 λοιπόν, η ΔΟΞΑ σήκωσε το τρόπαιο του Πρωταθλητή Αργολιδο-κορινθίας. Αυτό κατατάσσει τους νεαρούς παίχτες της ως το κορυφαίο σύνολο της ευρύτερης περιοχής όσον αφορά τους γεννηθέντες από το 2001 και ύστερα.

Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά αγωνίστηκαν και ευχόμαστε να γευτούν περισσότερες αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον.

(14-13), (24-22), (18-21), (12-13)| 68 – 69
Στεργίου 31, Μιχόπουλος Κ 20(1), Κοτίνης 4, Ευστρατίου 2, Ντάφλος 6, Σιδέρης 6