Ψυχωμένη εμφάνιση από το Εφηβικό, κακό ξεκίνημα για το Ανδρικό
» » Ψυχωμένη εμφάνιση από το Εφηβικό, κακό ξεκίνημα για το Ανδρικό

Ψυχωμένη εμφάνιση από το Εφηβικό, κακό ξεκίνημα για το Ανδρικό

posted in: Νέα | 0

Ανασκόπηση αγωνιστικού διημέρου 3 – 4 / 10

 

Η προϊστορία οδηγούσε σε αντιφατικά συμπεράσματα. Από την μία ήταν πως το Ανδρικό τμήμα δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε επίσημο αγώνα στο κλειστό της Νέας Κίου. Απ’ την άλλη, η έναρξη του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια θέλει την ομάδα να ξεκινά με στραβοπάτημα. Παρόλα αυτά ας μην σταθούμε στην μοίρα, αλλά και μήτε στην διαιτησία μιας και η ομάδα είναι συνηθισμένη σε τέτοια αντιμετώπιση.

Το πρώτο ημίχρονο του Σαββατιάτικου αγώνα έδειχνε πως εύκολα ή δύσκολα η ΔΟΞΑ θα έπαιρνε την νίκη κόντρα στον Άτλα. Η ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο όμως έλειπε και η ομάδα παρουσίασε ένα προβληματικό πρόσωπο κάνοντας πολλά λάθη. Εν τέλει, η ήττα στην πρεμιέρα δεν αποφευχθηκε. Διασωθέντες: Νενεκουμης 22(3), Κατσουρης Κ 15(1), Μπαλασκας Β 10(1) & Μιχοπουλος Μ 9(2).

Την Κυριακή το απόγευμα το εφηβικό τμήμα υποδέχθηκε το αξιόμαχο σύνολο της Κορωνις Λυγουριου και το γεμάτο ΔΑΚ Ναύπλιου είδε ένα πολύ όμορφο και σκληρό παιχνίδι που δεν έχασε ούτε στιγμή το ενδιαφέρον του. Οι έφηβοι παρά την φτωχή συγκομιδή σε αμυντικά ριμπάουντ και το κακό ποσοστό σε ελεύθερες βολές δεν το έβαλαν κάτω, κυνήγησαν το παιχνίδι μέχρι τέλους και κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνα. Δύο στα δύο λοιπόν για Εφηβικό και έπεται συνέχεια. Διακριθέντες: Σαρήγιαννης 18(1), Μιχοπουλος Μ 16(2), Στεργίου 15(1) & Μαραγκος 15.