Ανασκόπηση Τουρνουά

Από τις 24 έως τις 26 Απριλίου η ΔΟΞΑ διοργάνωσε το πρώτο της Τουρνουά Παίδων. Οχτώ ομάδες από την Πελοπόννησο (ΔΟΞΑ, ΓΣΦΑ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ, ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, KAΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ, ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07) χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και διεκδίκησαν την πρόκριση τους σε μικρό και μεγάλο τελικό.

Η πρώτη φάση του τουρνουά μας χάρισε έντονες συγκινήσεις μιας και αρκετά ματς ήταν πραγματικά ντέρμπι. Η ομάδα μας πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα και βρέθηκε να διεκδικεί την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Αρκαδικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δυστυχώς την έφερε εκτός της επόμενη φάσης.

Πρωτοπόροι των δύο ομίλων ήταν ο Παλαίμων Κορίνθου και ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός στο Α & Β γκρουπ αντίστοιχα τελειώνοντας τις αρχικές υποχρεώσεις τους με το απόλυτο των νικών. Δύο πολύ δυνατές ομάδες κάθε μια με διαφορετικό και ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού.

Δεύτεροι στους ομίλους τερμάτισαν ο Αριστέας Άργους και ο Οίακας Ναυπλίου σε Α & Β γκρουπ αντίστοιχα, με δύο νίκες και μια ήττα στο πρόγραμμα τους. Δυο πολύ αξιόμαχα και ιδιαίτερα σύνολα παιχτών.

 

 

 

 

Αμέσως μετά το τέλος της πρώτης φάσης η ΔΟΞΑ διοργάνωσε στον πολυχώρο Φουγάρο δύο εκδηλώσεις. Για αρχή οι μικρότερες ηλικίες συμμετείχαν στην εκδήλωση " Ας γελάσουμε παίζοντας" εκεί όπου ο ανταγωνισμός στις δραστηριότητες ήταν τόσος όσος ήταν ικανός να δημιουργήσει διασκεδαστική διάθεση και γέλιο! Στην συνέχεια διεξήχθη βράβευση όλων των ομάδων του τουρνουά αλλά και των χορηγών.

--

Η τελευταία μέρα του Τουρνουά μας επιφύλασσε δύο πολύ ανταγωνιστικά ματς. Στον μικρό τελικό είδαμε τον Οίακα να κατακτά την τρίτη θέση νικώντας τον Αριστέα με έναν πόντο. Ο αγώνας παρά το χαμηλό του σκορ είχε πολύ ενδιαφέρον. 

Στον μεγάλο τελικό ο Παλαίμων Κορίνθου αναδείχθηκε πρωταθλητής του τουρνουά καθώς επικράτησε του ΣΕΦΑ Αρκαδικού. Ο Αρκαδικός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας περίοδο έχοντας ένα εντυπωσιακό ποσοστό στα σουτ εντός αλλά κυρίως εκτός πεδιάς. Ο Παλαίμων όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με μια εκπληκτική αντεπίθεση κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και παρουσιάζοντας πολλές δυνάμεις στα τελευταία λεπτά προσπέρασε τον αντίπαλο του και σήκωσε το τρόπαιο!

 

Μικρός & Μεγάλος Τελικός

ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 

*ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016*

(Μικρός Τελικός) Αριστέας Άργους – Οίαξ Ναυπλίου (36 - 37)

(Μεγάλος Τελικός) Παλαίμων Κορίνθου – ΣΕΦΑ Αρκαδικός (75 - 66)

 

 

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, τους συνδιοργανωτές και χορηγούς μας, τους διαιτητές της ΕΣΚΑΚ, την Ελληνική ομάδα διάσωσης... αλλά και βέβαια όλους τους υπόλοιπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, γεμάτη υγεία και άθληση. Ευελπιστούμε το "Τουρνουά Παίδων Η ΔΟΞΑ" να γίνει θεσμός και δεσμευόμαστε του χρόνου να είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς του!