Ξεκινάει τους αγώνες μπαράζ το Ανδρικό
» » Ξεκινάει τους αγώνες μπαράζ το Ανδρικό

Ξεκινάει τους αγώνες μπαράζ το Ανδρικό

Έναρξη playoff ανόδου Α2 ΕΣΚΑΚ

Έφτασε επιτέλους η στιγμή για το Ανδρικό να ξεκινήσει τους αγώνες μπαράζ, ή αλλιώς το σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν.

Η ΔΟΞΑ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της το Σάββατο στο κλειστό του Βέλου που θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του ομίλου Κορινθίας, Κοκκώνι.

Το μίνι πρωτάθλημα αγώνων ανόδου απαρτίζεται από τις τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου της Α2 ΕΣΚΑΚ. ΔΟΞΑ, Αργολικός, Λεωνίδιο και Αριστέας από την μια, Κοκκώνι, Βέλο, Λυγουριό και Χιλιομόδι από την άλλη.

Υπενθυμίζουμε πως στην βαθμολογία προσμετρούνται μονάχα τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που προχωρούν στην επόμενη φάση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την νέα βαθμολογία.

Η ΔΟΞΑ τερμάτισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεύτερη, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Αργολικό και θα μπορούσαμε να δηλώσουμε πως τις τελευταίες αγωνιστικές επιτέλους είχε βρει τα πατήματα της και απέδιδε καλά στο παρκέ.

Η ομάδα την φετινή χρονιά ξεκίνησε με ένα νέο σύνολο, είχε κάποια σκαμπανεβάσματα απόδοσης όμως στην τελική μπόρεσε να δείξει ένα υγείες πρόσωπο.

Η έναρξη των αγώνων μπαράζ βρίσκει την ΔΟΞΑ να έρχεται από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας ενώ μετά την δεύτερη αγωνιστική ακολουθεί ένα ακόμη σημαντικό κενό για την ομάδα. Οι υποχρεώσεις ολοκληρώνονται τις πρώτες μέρες του Μαΐου και όλοι ευχόμαστε πέρα από νίκες να δούμε και όμορφο μπάσκετ!

 

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες-Ήττες
Κοκκώνι 11 6 5-1
Βέλο 11 6 5-1
Αργολικός 10 6 4-2
ΔΟΞΑ 10 6 4-2
Λεωνίδιο 9 6 3-3
Λυγουριό 8 6 2-4
Αριστέας 7 6 1-5
Χιλιομόδι 6 6 0-6